My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Kamera sigurie Xiaomi

7,500 L

Te dhena per produktin:

1296P FHD

Pamje 270°

Vizion me rreze infra te kuqe per imazhe te qarta edhe ne drite te ulet

Detektues levizje

Kamera mund te perdoret si brenda ashtu edhe jashte

Eshte rezistente ndaj ujit dhe pluhurit

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category Tags , , ,

Out of stock

Description

Kamera sigurie Xiaomi 1296P FHD sjell ndërtesës suaj një nivel të lartë të mbikëqyrjes dhe sigurisë me një përvojë të pasur vizuale. Me një pamje të gjerë prej 270°, kjo kamera përshkruan skenën në mënyrë të plotë, duke ju ofruar një perceptim të plotë të ambientit tuaj. Teknologjia e rrezeve infra të kuqe të avancuara mundëson imazhe të qarta edhe në kushte të dritës së ulët, duke bërë që kamera të jetë e përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Ky pajisje ka një detektues lëvizje që vepron si një sy i kujdesshëm gjatë gjithë kohës. Çdo levizje e kapur në fushën e saj të pamjes aktivizon kamerën për të regjistruar dhe njoftuar ju në momente të ndryshme. Kjo e bën atë jo vetëm një mjet mbikëqyrjeje, por edhe një mjet parandalues që ndihmon në ruajtjen e sigurisë tuaj dhe pranisë në mënyrë efikase.

Një prej veçorive më të shquara të kësaj kamere është rezistenca e saj ndaj ujit dhe pluhurit. Kjo e bën atë të përshtatshme për instalim të jashtëm, duke ju mundësuar të monitoroni ambientin tuaj dhe të jeni të sigurt në çdo kohë. Për më tepër, kjo kamera lidhet lehtësisht me sistemin tuaj të sigurisë të ndërtuar në shtëpi, duke ju ofruar një mënyrë të përshtatshme për të monitoruar situatën dhe për të ndërmarë veprime sipas rrethanave.

Për të marrë më shumë informacione dhe për të parë çdo detaj të kësaj kamere të sigurisë Xiaomi 1296P FHD, ju ftojmë të vizitoni faqen zyrtare të produktit në TopSeller online . Ndihuni të sigurt dhe në kontroll me këtë teknologji të avancuar të sigurisë në dorë!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kamera sigurie Xiaomi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x