My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Xiaomi Mi TV Stick

5,500 L

Te dhena per produktin:

Memoria:

  • 8 GB ROM
  • 1 GB RAM

Sistemi operativ – Android 9.0

Bluetooth

Porta hyrese HDMI

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category Tags , , ,

Out of stock

Description

Xiaomi Mi TV Stick është një pajisje e zgjuar për televizor, e dizajnuar për të ofruar një përvojë argëtuese dhe të përdorueshme në transmetimin e përmbajtjes multimediale. Me dimensione kompakte dhe dizajn të hollë, kjo TV Stick lejon konvertimin e çdo televizori të zakonshëm në një platformë moderne të transmetimit.

Me një memorie prej 8 GB ROM dhe 1 GB RAM, Xiaomi Mi TV Stick ofron hapësirë të mjaftueshme për të ruajtur aplikacione, lojëra dhe përmbajtje multimediale. Ky kapacitet i memorjes lejon performanca të qëndrueshme dhe të shpejta gjatë përdorimit. Sistemi operativ Android 9.0 përdoret për të siguruar një përvojë të përdoruesit të njohur dhe të lehtë në navigim. Përmes këtij sistemi operativ, përdoruesit kanë qasje në një gamë të gjerë të aplikacioneve dhe përmbajtjeve të disponueshme në dyqanin e Google Play.

Një nga veçoritë kyçe të Xiaomi Mi TV Stick është aftësia e tij për të lidhur me pajisje të tjera përmes Bluetooth. Kjo mundëson lidhjen me dërrasën e Bluetooth për zë dhe imazh të lartë cilësie, përdorimin e tastierave pa tel ose kontrolluesve të lojërave të ndryshëm për një përvojë të përdorimit më të përsosur.

Për të përdorur pajisjen me televizorët e ndryshëm, gjithashtu disponon një portë hyrëse HDMI. Ky portë e lejon lidhjen e lehtë dhe të shpejtë me çdo televizor të disponueshëm në treg. Për të mësuar më shumë rreth kësaj pajisjeje, vizitoni faqen zyrtare të produktit në TopSeller online.

Përfundimisht, Xiaomi Mi TV Stick është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që dëshirojnë të bëjnë televizorin e tyre të zakonshëm një platformë të zgjuar dhe të përmbajtjes së pasur multimediale. Me karakteristikat e tij të përforcuara dhe sistem operativ të avancuar, kjo pajisje ofron një përvojë të përdoruesit të pasur dhe të përsosur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xiaomi Mi TV Stick”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x