My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Kreher elektrik Dsp E-10040

3,000 L

Te dhena per produktin:

Me pllake qeramike per te mbrojtur floket nga diegia

Me avull

Ekran LED per shfaqjen e tempreratures

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category

Out of stock

Description

Kreher elektrik Dsp E-10040 me pllake qeramike ofron një mënyrë moderne dhe efikase për të mbrojtur flokët tuaj nga efektet e dëmtueshme të nxehtësisë gjatë stilit. Ky produkt i inovacionit është i pajisur me teknologjinë e avullit, duke e bërë të lehtë dhe të sigurt për të krijuar stile të ndryshme dhe tërheqëse për flokët tuaj.

Plakja qeramike e këtij krehëri elektrik është e dizajnuar për të minimizuar rrezikun e dëmtimit të flokëve nga efektet e nxehtësisë të tepërt. Ajo përmban elementë ngrohës qeramikë të cilat shpërndajnë ngrohtësinë në mënyrë të barabartë në gjatësi tërësisht të plakut. Ky veçantim i plakjes së qeramikës ndihmon në reduktimin e kontaktit të drejtpërdrejtë midis flokëve dhe sipërfaqes së ngrohur, ndërsa ndihmon që të ruhet hidratimi natyral i flokëve tuaj.

Një nga karakteristikat kyçe të këtij produkti është ekran LED i ndërthurur që tregon temperaturën e momentit të krehërjes. Kjo të mundëson të monitoroni dhe kontrolloni temperaturën e plakjes në çdo kohë, duke u siguruar që të mos e tejkaloni kufirin e nxehtësisë që flokët tuaj mund të tolerojnë. Kjo ndihmon në ruajtjen e shëndetit të flokëve dhe parandalon dëmtimin e tepërt.

Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë për këtë produkt ose dëshironi të blini një, Kreher elektrik Dsp E-10040  mund të vizitoni lehtësisht faqen e internetit . Atje, ju mund të gjeni më shumë informacione të detajuara. Krehëri elektrik DSP E-10040 me pllake qeramike dhe teknologji të avullit sjell kujdesin më të mirë për flokët tuaj, duke ju lejuar të krijuani stile të bukura dhe të shëndetshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kreher elektrik Dsp E-10040”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x