My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Pjaster Dsp 10075

6,000 L

Te dhena per produktin:

Me infra te kuqe

Fuqi : 70 W

Me pllake qeramike per te mbrojtur floket nga diegia

Ekran LED per shfaqjen e tempreratures

Ekrani i temperaturës me 7 cilësime: 450℉, 500℉, 550℉, 600℉, 650℉, 700℉, 750℉

Aksesorët:
– Shishe Keratine
– Kapese floku

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category Tags , , ,

Out of stock

Description

Pjaster Dsp 10075 me infra të kuqe: Mbrojtja e avancuar për flokët tuaj

Pjaster Dsp 10075 me infra të kuqe është produkti perfekt për të siguruar flokë të shëndetshëm dhe të bukur. Ky pjastër është i pajisur me teknologjinë e fundit të infra të kuqe me fuqi 70 W, që siguron një përformancë të shkëlqyeshme në përdorim.

Për të garantuar mbrojtjen e flokëve tuaj nga dëmtimet e mundshme, Pjastër DSP 10075 është dizajnuar me plakë qeramike të cilat japin një izolim termik të veçantë, duke reduktuar rrezikun e diegjeve dhe ndotjes. Një veçori tjetër që e dallon këtë produkt është ekran LED i përdorshëm për shfaqjen e temperaturës aktuale të pjastërjes.

Ekrani i temperaturës ofron 7 cilësime të ndryshme, duke filluar nga 450℉ dhe arritur deri në 750℉. Kjo ju jep kontroll të plotë mbi temperaturën e përdorur, për të siguruar që stili i dëshiruar të arrihet me lehtësi dhe pa rrezikuar shëndetin e flokëve.

Përveç kësaj, Pjastër DSP 10075 vjen me dy aksesorë të çmuar për të përmirësuar përvojën tuaj të përdorimit: një shishe Keratine për të ruajtur hidratimin dhe shkëlqimin e flokëve dhe një kapëse floku për të ndihmuar në procesin e pjastërimit.

Për më tepër informacion dhe për të blerë Pjastër DSP 10075 me infra të kuqe, ju ftojmë të vizitoni faqen tonë zyrtare në TopSeller online. Transformojeni flokët tuaj me kujdesin më të mirë dhe teknologjinë më moderne me Pjastër DSP 10075.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pjaster Dsp 10075”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x