My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Pjaster Dsp 10242

6,000 L

Te dhena per produktin:

Fuqia: 80 W

Madhësia e pllakës: 140*50 mm

Me avull

Me pllake qeramike per te mbrojtur floket nga diegia

Ekran LED per shfaqjen e tempreratures

Ekrani i temperaturës me 6 cilësime: 300℉, 340℉, 370℉, 410℉, 430℉, 450℉

Aksesorët:
– vaj esencial i grimcuar
– krem për flokë të demtuar

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category

Out of stock

Description

Pjaster Dsp 10242 me Avull me Pllakë Qeramike për Mbrojtjen e Flokëve

Pjasta Dsp 10242 është një produkt i avancuar për kujdesin e flokëve, e pajisur me karakteristika moderne për të arritur stilin dhe kujdesin e duhur për flokët tuaj. Me një fuqi të jashtëzakonshme prej 80 W, kjo pajisje siguron një performancë të shkëlqyeshme, duke mundësuar stilizime të shkëlqyera dhe të qëndrueshme.

Madhësia e pllakës prej 140*50 mm përmirëson efikasitetin e përdorimit, duke lejuar kapjen e një sasie më të madhe të flokëve në çdo përdorim. Pllaka qeramike e integruar ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga efektet e tepërta të nxehtësisë, duke i ruajtur ato nga potenciali i dëmtimit.

Për të siguruar një kontroll maksimal, ky produkt është pajisur me një ekran LED të theksuar, që shfaq temperaturën aktuale të pajisjes. Ekrani i temperaturës përmban 6 cilësime të ndryshme: 300℉, 340℉, 370℉, 410℉, 430℉, 450℉, duke ju ofruar mundësinë për të zgjedhur temperaturën e duhur për stilizimin tuaj të preferuar.

Aksesorët e përfshirë, si vaji esencial i grimcuar dhe krema për flokë të dëmtuar, plotësojnë përvojën tuaj të përdorimit. Këto produkte të përziera me kujdes i japin flokëve tuaj hidratimin dhe mbrojtjen e nevojshme pas përdorimit të pjastës.

Për të mësuar më shumë dhe për të blerë Pjastën Dsp 10242 me Avull me Plakë Qeramike, ju ftojmë të vizitoni faqen e internetit të kompanisë tonë në TopSeller online   . Në këtë mënyrë, ju do të keni mundësinë të eksploroni më shumë produkte të cilat mund t’ju ndihmojnë në përmirësimin e rutinës tuaj të kujdesit për flokët.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pjaster Dsp 10242”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x