My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Pjaster Dsp 10183

2,200 L

Te dhena per produktin:

Fuqia: 50 W

Pllaka me veshje qeramike

Mund ta gradoni deri ne 750°F

Mund te stiloni onde

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category Tags , , ,

Out of stock

Description

Pjaster Dsp 10183 – Përshtatja e Fortësisë dhe Stilit në Dorën Tuaj

Pjastri DSP 10183 është një zgjidhje e fuqishme për modelimin e flokëve, e përshtatur me teknologjinë më të fundit për të krijuar stile të mahnitshme. Me fuqinë e tij të jashtëzakonshme prej 50 W, kjo pjastër bëhet partneri juaj i besueshëm për krijimin e stileve të dëshiruara.

Pllakat e tij të veçanta me veshje qeramike japin një përvojë të shkëlqyeshme të stilizimit. Kjo teknologji e krijuar me kujdes nxit ngrohjen e shpejtë dhe e barabartë në të gjithë pllakën, duke rezultuar në një ndarje të shkëlqyeshme të nxehtësisë për stilizime pa rrëshqitje dhe pa dëmtuar flokët.

Me aftësinë për të graduar temperaturën deri në 750°F (rreth 400°C), ju keni kontroll të plotë mbi ngrohjen e dëshiruar për të përshtatur stilet tuaja me precizion. Nga valët e lehta deri te stilime të ndryshme të flokëve, DSP 10183 siguron rezultate të kënaqshme për çdo lloj floku.

Për të krijuar stilizime të ndryshme, kjo pjastër ofron mundësinë për të stolitur onde të përkryera. Nga flokët e drejta dhe elegante deri te valët e lira dhe valëzuar, ju keni një shkallë të plotë të mundësive për të eksperimentuar me stilizime të ndryshme, duke i dhënë flokëve tuaj një pamje të freskët dhe tërheqëse.

Pjaster Dsp 10183 është jo vetëm një mjet stilizimi, por një partner i besueshëm për arritjen e pamjeve të dëshiruara. Vizitoni faqen tonë të internetit TopSeller online për më shumë informacion dhe blerjen e këtij produkti të shkëlqyeshëm për flokët tuaj.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pjaster Dsp 10183”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x