My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Kreher elektrik Dsp 50063

5,000 L

Te dhena per produktin:

2 nivele shpejtesie

Me sistem mbrojtje nga mbinxehja

Fuqia 850-1000W

Koke per floke me volum

Furce per kacurrela te vogla

Furce per kacurrela te medha

Koke per drejtim flokesh

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , , ,

Description

Kreher elektrik Dsp 50063 me 2 nivele shpejtësie dhe sistem mbrojtës nga mbinxehja është një zgjidhje e avancuar për të krijuar stile të ndryshme flokësh në mënyrë të lehtë dhe efikase. Ky produkt i fuqishëm vjen me një kapacitet fuqie prej 850-1000W, duke garantuar performancën optimale për formimin e stilizimeve të ndryshme.

Me një kokë për flokë me volum, kjo kreher siguron shtim të ndjesëshëm volumi për flokët tuaj, duke ju mundësuar të krijoni stile tërheqëse dhe të freskëta. Për më tepër, produkti disponon edhe me dy fuqitë e ndryshme për kacurrela: një fuqi për kacurrela të vogla dhe një fuqi për kacurrela të mëdha. Kjo përshtatshmëri e bën atë një mjet të përshtatshëm për të arritur stile të ndryshme të kacurrelave, në varësi të preferencave tuaja.

Kreheri elektrik DSP 50063 vjen gjithashtu me një kokë për drejtimin e flokëve, që e bën të lehtë krijimin e kacurrelave të shkëlqyera dhe të drejtuara në mënyrë të dëshiruar. Sistemi i mbrojtjes nga mbinxehja siguron që produkti të jetë i sigurtë dhe i qëndrueshëm për përdorim të gjatë.

Për të mësuar më shumë rreth këtij produkti dhe për të shfletuar gamën tonë të produkteve të kreherëve elektrikë, vizitoni faqen tonë zyrtare në TopSeller online. Këtu do të gjeni informacione të plota, specifikime teknike dhe detaje të tjera që ju ndihmojnë të zgjidhni produktin e duhur për nevojat tuaja të stilit të flokëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kreher elektrik Dsp 50063”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x