My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Mashe flokesh Dsp 20165A

6,000 L

Te dhena per produktin:

Fuqia: 25 W

Ngrohje PTC

Mund të arrijë 100℃ në 30 sekonda

Kontroll elektronik i temperaturës, 130℃, 150℃, 170℃, 190℃, 210℃, 230℃

Fiket automatikisht pas 60 minutave

Ben rrotullimin ne 2 drejtime

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , ,

Description

Mashe flokesh Dsp 20165A është një produkt inovativ për formimin dhe stilizimin e flokëve që përfshin një varietet tërheqëse karakteristikash. Me një fuqi të jashtëzakonshme prej 25 W, kjo masë flokësh është një zgjidhje e fuqishme për kujdesin e flokëve në shtëpi.

Teknologjia e ngrohjes PTC siguron një ngrohje të shpejtë dhe të qëndrueshme, duke mundësuar produktin të arrijë 100℃ në vetëm 30 sekonda. Kontrolli elektronik i temperaturës është një funksion tjetër i shquar i kësaj masë flokësh, ofruar në gjashtë nivele: 130℃, 150℃, 170℃, 190℃, 210℃ dhe 230℃. Kjo i jep përdoruesit mundësinë të zgjedhë temperaturën ideale për tipin e tyre të flokëve dhe stilit të dëshiruar.

Një ndër veçoritë e veçanta të këtij produkti është funksioni i fikjes automatike pas 60 minutave. Ky detaj siguron një nivel shtesë të sigurisë dhe i shmang mundësinë e harresës së fikjes së masës pas përdorimit. Përveç kësaj, Mashea flokeve Dsp 20165A ofron edhe mundësinë për të kryer rrotullimin e masës në dy drejtime, duke e bërë procesin e stilizimit të flokëve më të thjeshtë dhe të lëvizshëm.

Kjo masë flokësh siguron një përvojë të shkëlqyer në kujdesin dhe stilizimin e flokëve. Për më shumë informacion dhe për të blerë produktin, vizitoni faqen zyrtare në TopSeller online dhe eksploroni gamën e produkteve të ofruara nga DSP.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mashe flokesh Dsp 20165A”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x