My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Tharese flokesh Dsp 30075

4,500 L

Te dhena per produktin:

Fuqi 2300w

Me dy nivele shpejtesie

Me dy nivele nxehtesie

Me buton per nxjerrjen e ajrit te ftohte

 

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category

Description

Tharese flokesh Dsp 30075 është një pajisje e fuqishme dhe e avancuar për tharjen e flokëve, e cila ofron performancë të shkëlqyer dhe karakteristika të përsosura për t’u përshtatur nevojave të ndryshme të përdoruesve. Me një fuqi prej 2300W, kjo tharëse është e aftë të sjellë rezultate të shpejta dhe efikase, duke u bërë një ndihmesë e shkëlqyeshme për të tharë flokët pas larjes.

Një nga veçoritë që e dallon këtë produkt është mundësia e përzgjedhjes së dy niveleve të shpejtësisë. Ky opsion lejon përdoruesin të kontrollojë intensitetin e tharjes së flokëve sipas preferencave të tyre. Përveç kësaj, ka edhe dy nivele nxehtësie të disponueshme, duke mundësuar përshtatjen e temperaturës së tharjes sipas llojit të flokëve dhe nevojave të tyre individuale.

Për të ofruar komoditet maksimal, kjo tharëse flokësh është e pajisur me një buton për nxjerrjen e ajrit të ftohtë. Ky opsion është i dobishëm për të fiksuar stilet e flokëve dhe për t’u përfunduar me një valë të ftohtë, duke siguruar që frymëzimi të mbahet për një kohë më të gjatë.

Për më shumë informacion dhe për të shikuar produktein në veprim, ju lutemi vizitoni faqen zyrtare të prodhuesit në TopSeller online . Në këtë faqe, gjithashtu mund të shfletoni gamën e produkteve të tyre të tjera në kategorinë e tharësve të flokëve dhe paisjeve të ngjashme për kujdesin e flokëve. Tharëse flokësh DSP 30075 është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë efikasitet dhe rezultate të nivelit të lartë për tharjen dhe formimin e flokëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tharese flokesh Dsp 30075”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x