My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Tharese flokesh Dsp 30089

2,200 L

Te dhena per produktin:

Fuqi 1600 W

2 nivele nxehtesie

2 nivele shpejtesie

 

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category

Description

Tharese flokesh Dsp 30089 është një pajisje e fuqishme dhe e efektshme që ka fuqinë e shpërndarjes së nxehtësisë 1600 W. Kjo tharësë është një partner i shkëlqyer për të siguruar që flokët tuaja të duken tërheqës dhe të kujdesen më mirë. Me 2 nivele të ndryshueshme të nxehtësisë dhe 2 nivele të shpejtësisë, ju keni kontroll të plotë mbi procesin e tharjes së flokëve për të përmbushur nevojat tuaja të veçanta.

Nivelet e ndryshueshme të nxehtësisë janë të dizajnuara për të përshtatur çdo lloj floku. Nëse dëshironi një tharje të shpejtë dhe efikase, zgjidhni nivelin më të lartë të nxehtësisë. Për flokët më të holla ose të ndjeshëm, mund të përdorni nivelin më të ulët të nxehtësisë për të parandaluar dëmtimet e tepërta.

Nivelet e shpejtësisë gjithashtu ju japin mundësinë të kontrolloni se sa shpejt dëshironi të thani flokët tuaja. Nga një tharje e ngadalshme për të mbrojtur shëndetin e flokëve deri te një tharje e shpejtë për të kursyer kohë, kjo pajisje ka një zgjedhje për çdo nevojë.

Tharese flokesh Dsp 30089 është një pjesë e kategorisë së pajisjeve të kujdesit të flokëve të Dyqanit të Bukurisë tonë. Për më shumë produkte të ngjashme dhe oferta të posaçme, vizitoni faqen tonë kryesore në TopSeller online ose seksionin e kujdesit të flokëve në. Me DSP 30089, do të keni një partner të besueshëm për të arritur flokët e ëndrrave tuaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tharese flokesh Dsp 30089”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x