My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Makine qethje Dsp 90032

1,600 L

Te dhena per produktin:

Tehe Celik

4 Krehera me madhesi 3,6,10,12mm

Me korent ka nje fuqi 12W

Aksesore:

  • Gershere
  • Kreher per stilim
  • Shishe me vaj
  • Furce

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category Tags , , ,

Out of stock

Description

Makine qethje Dsp 90032 T: Inovacion dhe Performancë në Qethje

Makina qethje Dsp 90032  është një zgjidhje e përparuar dhe efikase për projektet tuaja të qethjes dhe stilimit të metaleve. Me një dizajn të përsosur dhe karakteristika të avancuara, kjo makine është partneri juaj ideal për krijimin e projekteve me precizion dhe cilësi të lartë.

Karakteristikat kryesore të Makinës qethje Dsp 90032 përfshijnë 4 krehera me madhësi të ndryshme prej 3, 6, 10 dhe 12mm, duke ofruar një gamë të gjerë mundësish për stilim të metaleve të ndryshme. Fuqia e korrentit 12W siguron një performancë tërheqëse dhe të qëndrueshme për projektet tuaja.

Një avantazh i veçantë i kësaj makine është aksesori i përfshirë. Gjithçka që ju nevojitet është në dorën tuaj:

1. Gershere:Gersherat e përfshira sigurojnë fiksues të qëndrueshëm të materialeve, duke lejuar që materialet të qëndrojnë të sigurta dhe të qëndrueshme gjatë procesit të qethjes.

2. Kreher për stilim: Kreheri i përfshirë për stilim ju jep mundësinë të krijoni modele dhe detaje të ndryshme me lehtësi dhe precizion.

3. Shishe me vaj: Shisheja me vaj të përfshirë është shumë e dobishme për të lubrifikuar sipërfaqen e metaleve, duke përmirësuar lëvizshmërinë e materialeve dhe reduktuar fërkimin.

4. Furçe: Furca e përfshirë është shumë e dobishme për të pastruar dhe për të ruajtur makinen në gjendje të mirë.

Makinë qethje Dsp 90032 është zgjidhja e duhur për profesionistët e qethjes dhe stilimit të metaleve, si dhe për hobbistët që kërkojnë një makinë cilësore dhe efikase për projektet e tyre. Për më shumë informacion dhe për të blerë këtë produkt, ju ftojmë të vizitoni faqen e internetit të kompanisë tonë TopSeller online.Realizoni projektet tuaja me lehtësi dhe cilësi të jashtëzakonshme me Makinën qethje Dsp 90032 Tehe Celik!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Makine qethje Dsp 90032”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x