My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Makine qethje Dsp F-90030

3,500 L

Te dhena per produktin:

Me koka prerese titanium per stilime te ndryshme

  • Koke per qethje floku , madhesia e kerherave 3 mm ; 6mm;
    9mm; 12mm
  • Koke per rroje
  • Koke per qimet e hundes
  • Koke per depilimin e trupit
  • mbajtesja e makines se aksesoreve

Fuqi dhe bateri te rikarikueshme

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , ,

Description

Makine qethje Dsp F-90030 është një produkt i inovativë i përdorueshëm për qëllime të ndryshme estetike dhe higjienike. Përforcuar me një kokë prerëse të titaniumit, kjo makine siguron stilime të mahnitshme dhe përsosur për shumë përdorime.

Koka e parë është e dizajnuar për qethjen e flokëve, duke ofruar mundësitë për stilime të ndryshme. Me madhësitë e kerërave prej 3 mm, 6 mm, 9 mm dhe 12 mm, ju mund të krijoni veshje flokësh të personalizuara dhe të përshtatshme për shijet tuaja.

Koka e dytë është e dedikuar për rrojën e flokëve, duke e bërë procesin e rrojes më të lehtë dhe të shpejtë. Ndërsa koka e tretë është e veçantë për qimet e hundës, garantuar që do të keni një depilim të qëndrueshëm dhe të pastër.

Makina është e pajisur gjithashtu me një kokë për depilimin e trupit, duke ju ofruar një mënyrë të efektshme për të eliminuar qimet e tepërta. Për të përshtatur nevojat tuaja, madhësia e kerërave është e ndryshueshme, që ju lejon të kontrolloni nivelin e depilimit.

Mbajtesja e aksesoreve të makines siguron organizim dhe ruajtje të lehtë për kokat e ndryshme dhe pjesët shtesë të pajisjes. Ky sistem i organizuar ju ndihmon të mos humbisni ndonjë element dhe të mbani pajisjen gjithmonë në gjendje optimale.

Makina ka një fuqi të përshkëlqyer dhe është e pajisur me bateri të rikarikueshme, duke ju lejuar të keni një përdorim të gjatë dhe të pavarur. Ky produkt i avancuar është perfekt për ato që kërkojnë performancë të lartë dhe rezultate të konsistentë në kujdesin personal. Për më shumë informacion dhe për të blerë produktin, ju lutem vizitoni faqen kryesore të TopSeller online.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Makine qethje Dsp F-90030”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x