My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

MP3 Carg7

1,000 L

Te dhena per produktin:

Funksionon me Bluetooth , AUX , SD CARD dhe USB.

Pergjigjuni ose refuzoni telefonatat

 

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , ,

Description

MP3 Carg7 është një pajisje inovative dhe multifunksionale që do të përmirësojë përvojën tuaj të udhëtimit. Ky produkt i avancuar ofron një përshtatshmëri të plotë me teknologjinë tuaj të muzikës dhe komunikimit.

Përshkruajmë disa nga karakteristikat kryesore të MP3 Carg7:

1. Përputhshmëri e Plotë:
Ky produkt është i dizajnuar për të punuar me shumicën e pajisjeve tuaja të muzikës. Me opsionet e lidhjes Bluetooth, AUX, SD CARD dhe USB, keni gjedhje të shumta për të ndërlidhur pajisjet tuaja dhe dëgjuar muzikën tuaj të preferuar.

2. Teknologjia Bluetooth:
Përjetoni lirinë e lidhjes pa telashe me pajisjen tuaj të muzikës përmes Bluetooth. Mund të lidhni lehtësisht telefonin tuaj për të transmetuar muzikën tuaj të preferuar.

3. Portat AUX, SD CARD dhe USB:
Me portën AUX, ju mund të lidhni pajisjen tuaj direkt me kabël. Porta SD CARD dhe USB ju japin mundësinë për të dëgjuar muzikën tuaj nga burime të ndryshme, duke ju lënë të eksploroni një spektër të gjerë të mundësive.

4. Kontroll i Thjeshtë:
Përdorimi i MP3 Carg7 është i lehtë dhe i thjeshtë. Me ndihmën e butonave të kontrollit, mund të ndërrojmë këngën, përshtatimë volumin dhe ndryshojmë opsionet e lidhjes sipas dëshirës.

5. Menaxhimi i Telefonatave:
Një nga karakteristikat e veçanta të këtij produkti është aftësia për të menaxhuar thirrjet. Mund të refuzoni ose pranoni thirrjet pa nevojë të prekni telefonin tuaj, duke garantuar një udhëtim të sigurt dhe të pa ndërprerë.

MP3 Carg7 është një partner i përkryer për udhëtime të këndshme dhe argëtuese. Për më shumë informacion dhe për të blerë këtë produkt të shkëlqyeshëm, ju ftojmë të vizitoni faqen  TopSeller online . Transformojini udhëtimet tuaja në përvoja të paharrueshme me MP3 Carg7!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MP3 Carg7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x