My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

MP3 Earldom

2,000 L

Te dhena per produktin:

2 porta USB

Funksionon me:

  • SD CARD
  • AUX
  • BLUETOOTH

Fuqi karikimi 2A

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , , , ,

Description

MP3 Earldom me 2 porta USB është një pajisje e përsosur multimediale që sjell më shumë argëtim dhe kontribuon në përmirësimin e eksperiencës tuaj dëgjuese. Ky pajisje e avancuar ofron një kombinim të përkryer të teknologjive të fundit për të përfshirë një gamë të gjerë të opsioneve lidhëse si SD CARD, AUX dhe BLUETOOTH.

Përmes portave të ndërtuara SD CARD, mundëson qasje të lehtë në muzikën tuaj të ruajtur në kartelën SD, duke ofruar mundësinë për të dëgjuar këngët tuaja të preferuara kudo që të jeni. Një tjetër opsion i lidhjes është përmes portës AUX, që ju lejon të lidhni pajisje të tjera, siç janë telefoni juaj ose një laptop, për një eksperiencë dëgjimi më të pasur.

Përveç kësaj, teknologjia BLUETOOTH e integruar ju mundëson të lidheni pa telashe me pajisjet tuaja të preferuara nëpërmjet një lidhjeje të thjeshtë dhe të shpejtë. Kjo pajisje është e përshtatshme për të dëgjuar muzikë, podcaste, apo edhe biseda telefonike në mënyrë të këndshme dhe të qartë.

Një avantazh i veçantë i këtij pajisje është fuqia e karikimit prej 2A, e cila e bën procesin e karikimit të shpejtë dhe efikas. Kjo do të thotë që ju do të keni më shumë kohë për të shijuar muzikën tuaj të preferuar dhe për të ndjekur aktivitetet tuaja multimediale.

Për më shumë informacione rreth MP3 Earldom me 2 porta USB dhe për të blerë këtë produkt të shkëlqyeshëm, vizitoni faqen zyrtare të internetit të kompanisë TopSeller online. Për të shtuar një ndërthurje të teknologjisë në jetën tuaj dhe për të eksploruar të gjitha mundësitë që kjo pajisje ofron, ky produkt është zgjedhja e duhur për ju.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MP3 Earldom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x