My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

MP3 X10

1,000 L

Te dhena per produktin:

2 porta USB

Mund te lidhni njekohesisht 2 pajisje.

Fuqia e karikimit 2.1 A

Funksionon me bluetooth

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category Tags , , , ,

Out of stock

Description

MP3 X10 është një produkt inovativ dhe përdorueshmërisht i dizajnuar që sjell më shumë argëtim dhe funksionalitet në përjetësinë tuaj muzikore. Ky mp3 player është i pajisur me dy porta USB, duke ju mundësuar të lidhni dy pajisje në të njëjtën kohë dhe të ndani muzikën tuaj të preferuar me miqtë tuaj.

Me fuqinë e karikimit prej 2.1 A, MP3 X10 ju ofron një përvojë të shpejtë dhe të efektshme të karikimit për të qëndruar gjithmonë të lidhur. Përveç kësaj, ky mp3 player ka një karakteristikë të veçantë: funksioni Bluetooth. Ky funksion inovativ ju lejon të lidheni me pajisjet tuaja të preferuara pa tel, duke bërë që përjetësia juaj muzikore të jetë edhe më e lirë dhe e përshtatshme.

Për më tepër përshtatshmëri, mundësia për të lidhur mp3 player-in me uebfaqen zyrtare të prodhuesit ose me faqen e produktit në kategorinë relevante bëhet e mundur. Ky lidhje direkte ju lejon të merrni informacion më të detajuar rreth produktit, specifikimeve të tij dhe çdo të reje që mund të vijë me ndihmën e perditesimeve të mundshme.

Në përfundim, MP3 X10 është më shumë se thjesht një mp3 player – është një partner argëtimi që sjell bashkë teknologjinë dhe muzikën në një mënyrë të paparë. Mos humbni mundësinë për të përjetuar këtë përparim të fundit në industrinë e muzikës dhe teknologjisë. Lidhuni, dëgjoni, ndani dhe shijoni muzikën tuaj si kurrë më parë me MP3 X10. Vizito faqen tonë TopSeller online për specifikime të hollësishme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MP3 X10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x