My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Peshore xhepi Constant

1,500 L

Te dhena per produktin:

Peshon deri ne 100 gr

Fiket automatikisht

 

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category

Description

Peshore xhepi Constant është një pajisje e shëndetit e cila ofron një mënyrë të thjeshtë dhe efikase për të monitoruar dhe kontrolluar peshën tuaj. Ky produkt ka një kapacitet pesimi deri në 100 gramë dhe është i dizajnuar me teknologji të avancuar për të siguruar pesime të sakta dhe të besueshme.

Një nga avantazhet kryesore të Peshores xhepi Constant është funksioni i saj automatik për të fikur veten. Kjo do të thotë që nuk do të keni nevojë të ndizni ose të fikni peshoren manualisht. Peshorja do të identifikojë automatikisht kur të vendosni ose hiqni objektin mbi të dhe do të ndizet ose fiket në mënyrë automatike. Ky funksion i thjeshtë bën të mundur ruajtjen e energjisë dhe prolongon jetën e baterisë.

Peshorja xhepi Constant është e dizajnuar me kujdes për të përshtatur në xhepin tuaj dhe ka një pamje të elegante dhe të higjienës. Ajo është e lehtë për të mbajtur dhe përdorur, dhe ju mund ta përdorni atë kudo që të shkoni.

Për të mësuar më shumë rreth Peshores xhepi Constant dhe për të blerë këtë produkt të shëndetit të shkëlqyer, ju mund të vizitoni home page tonë zyrtare në TopSeller online. Ne jemi të bindur se ky produkt do të plotësojë nevojat tuaja për monitorimin e peshës me një mënyrë të thjeshtë dhe të efektshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Peshore xhepi Constant”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x