My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Berese krepash Dsp KC3016

2,200 L

Te dhena per produktin:

Material qe nuk ngjit
Diameter 20 cm
Fuqia 650W
Buton ON/OFF
Bashke me beresen edhe pjata ku mund te pergatisni brumin per krepa

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category

Out of stock

Description

Berese krepash Dsp KC3016 është një produkt i shkëlqyeshëm për të përgatitur krepat tuaja të preferuar në mënyrë të thjeshtë dhe efikase. Ky produkt vjen me karakteristika të jashtëzakonshme që e bëjnë atë një zgjedhje ideale për të gjithë dashamirësit e krepareve.

Materjali i përdorur në konstruksionin e kësaj berese është një material që nuk ngjit, i cili është i rëndësishëm për të shmangur që krepat të ngjiten në sipërfaqen e beresës dhe për të lehtësuar pastërtinë. Kjo beresë ka një diametër prej 20 centimetra, duke e bërë atë të përshtatshme për të përgatitur krepat në madhësi të ndryshme.

Një nga avantazhet kryesore të kësaj berese është fuqia e saj e lartë prej 650W, e cila ju lejon të përgatisni krepat me shpejtësi dhe lehtësi. Për të përdorur beresën, ju keni një buton ON/OFF të thjeshtë për ta aktivizuar dhe çaktivizuar atë sipas dëshirës suaj.

Për të bërë përdorimin më të lehtë dhe të përshtatshëm, kjo beresë vjen bashkë me një pjatë ku mund të përgatisni brumin për krepa tuaja. Pjata është e lehtë për të pastruar dhe e dizajnuar me kujdes për të përshtatur saktësisht me beresën.

Për më shumë informacion dhe për të blerë Beresën e krepareve Dsp KC3016, vizitoni faqen e kategorisë së beresave të krepareve në faqen tonë zyrtare [TopSeller online.. Ky produkt do t’ju ndihmojë të krihni krepat e shijshëm dhe të rrëmbyer nga e lehta në çdo kohë!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Berese krepash Dsp KC3016”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x