My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Fshese Arnica Tesla

27,000 L

Te dhena per produktin:

Tub me maje te ngushte , furca per perde , furce turbo, furce per pastrimin e kolltukeve
Terheqje automatike e kabllit
Fuqia 750 W
Kapaciteti 3 litra
Filter HEPA 13 i lashem ne uje
Butoni i fikjes me kembe
Butoni i meshtjelljes se kabllit me shtypje me kembe

Out of stock

Out of stock

Description

Fshese Arnica Tesla është një produkt i përshtatshëm dhe efikas për pastrimin e shtëpisë tuaj. Ky model vjen me një tub me maje të ngushtë, që e bën të lehtë kontrollin e drejtimit në çdo cep të shtëpisë suaj. Për të siguruar një pastrim të plotë, përfshihen edhe furcat për perde, furca turbo dhe furca për pastrimin e kolltukeve, që ju lejojnë të përmirësoni performancën e pastrimit në sipërfaqet më të ndryshme.

Një nga karakteristikat kryesore të Fshesë Arnica Tesla është terheqja automatike e kabllit. Kjo do t’ju ndihmojë të evitoni telat e rrumbullakëta dhe lodhjen që mund të vijë me të. Me fuqinë e tij prej 750 W, kjo fshesë është e aftë të trajtojë edhe kolltuket dhe qepjet më të thella. Kapaciteti i tij prej 3 litrash është mjaftueshëm i madh për një punë të zgjuar pa ndërprerje të zbrazjes.

Fshesa Arnica Tesla është gjithashtu e pajisur me një filter HEPA 13 të larë në ujë, që siguron që ajri në shtëpinë tuaj të mbetet i pastër dhe i shëndetshëm. Butoni i fikjes me këmbë dhe butoni i mbylljes së kabllit me shtypje me këmbë bëjnë që ky produkt të jetë i lehtë për përdorim dhe të përshtatshëm për çdo anëtar të familjes.

Për të mësuar më shumë rreth Fshesë Arnica Tesla dhe për të blerë produktin, ju mund të vizitoni TopSeller online. ose të shfletoni kategorinë. Ky produkt është zgjedhja e duhur për ata që dëshirojnë të kenë një mjete të fuqishme dhe të efikasëm për pastrimin e shtëpisë së tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fshese Arnica Tesla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x