My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Fshese Fantom vertikale Hamarat

6,500 L

Te dhena per produktin:

Fuqi thithese 500 – 800 W .
Disa menyra te ndryshme perdorimi dhe 3 koka te ndryshme.
Koka qe arrijn ne cdo cep .
Siguron shkarkim te lehte pa prekur pluhurin me një buton te vetem .
Kapaciteti mbajtes per papastertite e thithura deri ne 1 liter .
Buy Now
Compare

Description

Fshese Fantom vertikale Hamarat është një mjet i fuqishëm dhe i përshtatshëm për pastrimin e shtëpisë tuaj. Me një fuqi thithëse prej 500 deri në 800 W, ajo është në gjendje të përballë çdo sfidë pastrimi, nga pllakat e dyshemeve të madhësive të ndryshme deri te rrugët e ngushta dhe zonat më të vështira për të arritur.

Ky produkt vjen me tre koka të ndryshme, të cilat janë të projektuara për të përballur nevojat e ndryshme të pastrimit. Koka e parë është e përshtatshme për pastrimin e dyshemesh të lëmuara, koka e dytë për pastrimin e pllakave të ngurtësuar me mbeturina të vogla, ndërsa koka e tretë është e dizajnuar për të arritur në çdo cep të shtëpisë, duke përfshirë dhe nën divane, krevate, dhe zona të ngjashme.

Një nga avantazhet kryesore të Fshesë Fantom është shkarkimi i lehtë i mbeturinave. Me një buton të vetëm, ju mund të zbrazni thithësinë dhe të hiqni pluhurin dhe mbeturinat pa ndërmjetës. Kapaciteti mbajtës për papastërtitë e thithura është deri në 1 litër, duke e bërë këtë fshesë të përshtatshme për pastrimin e shtëpisë tuaj pa nevojë për shpërndarjen e shpeshët të mbeturinave.

Për më shumë informacion dhe për të blerë këtë produkt, vizitoni faqen e internetit TopSeller online  dhe eksploroni më shumë produkte të cilat mund të përmirësojnë cilësinë e jetës në shtëpinë tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fshese Fantom vertikale Hamarat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x