My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Fshese Fantom vertikale Hupcek

7,500 L

Te dhena per produktin:

Fuqi thithese 500 – 800 W .

Disa menyra te ndryshme perdorimi dhe 4 koka te ndryshme.

Koka qe arrijn ne cdo cep.

Siguron shkarkim te lehte pa prekur pluhurin me një buton te vetem .

Kapaciteti mbajtes per papastertite e thithura deri ne 1 liter .

Out of stock

Out of stock

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fshese Fantom vertikale Hupcek”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x