My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Fshese Fantom vertikale Magic

7,000 L

Te dhena per produktin:

Fuqi thithese 500 – 800 W .
Me 5 menyra te ndryshme perdorimi dhe 4 koka te ndryshme.
Koka qe arrijn ne cdo cep me rrotullim 360 grade .
Siguron shkarkim te lehte pa prekur pluhurin me një buton te vetem .
Kapaciteti mbajtes per papastertite e thithura deri ne 1 liter .
Mbajtese qe vendoset ne mure .

Out of stock

Out of stock

Description

Fshese Fantom vertikale Magic është një pajisje e fuqishme dhe e përshtatshme për pastrimin e shtëpive të ndryshme. Ky produkt është një mjet i përsosur për të përmirësuar cilësinë e ajrit në shtëpi, duke siguruar një ambient të pastër dhe të freskët.

Ky model ka një fuqi thithëse të përshtatshme nga 500 deri në 800 W, që e bën atë të përshtatshëm për pastrimin e dyshemeve, tapetit, dhe shumë të tjerë. Ka 5 mënyra të ndryshme përdorimi, duke përfshirë pastrimin e të dyshemese, këndëve, dhe fshirjen e akumulimeve të pluhurit në çdo cep të shtëpisë.

Një nga karakteristikat unike të kësaj fsheseje është koka e saj që mund të rrotullohet në 360 gradë. Ky veçim lejon që ju të arrini më lehtë nën dysheme dhe në këndet më të errëta të shtëpisë tuaj.

Përveç kësaj, një tjetër avantazh i kësaj fsheseje është sigurimi i shkarkimit të lehtë të mbajtësit të pluhurit. Përdorimi i vetëm i një butoni bën që procesi i zbrazjes së mbajtësit të jetë i thjeshtë dhe i pa ndërprerë.

Mbajtësi i pluhurit ka kapacitet për të mbajtur deri në 1 liter pluhur. Ky është një avantazh i madh për ata që duan të pastrojnë shtëpinë e tyre pa u ndërprerë shpesh për zbrazjen e mbajtësit.

Për më shumë informacion dhe për të porositur Fshesën Fantom vertikale Magic, vizitoni TopSeller online ose kategorinë përkatse. Ky produkt do të bëjë shtëpinë tuaj të ndihet më pastër dhe më freskët në mënyrë të thjeshtë dhe efikase.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fshese Fantom vertikale Magic”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x