My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Hekur me kaldaje Haeger

15,000 L

Te dhena per produktin:

Sistem hekurosje vertikal- horizontal
Pllake Qeramike qe nuk ngjit
Fuqia maksimale 3000W
Depozite uji 1.5L
Buton qe fiket automatikisht nese e harroni ndezur
Presioni 7 bar

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category

Out of stock

Description

Hekur me kaldaje Haeger është një produkt i shquar që siguron një përvojë të lëkurës së shkëlqyer dhe të pastër. Ky hekur me kaldaje është një zgjedhje e shkëlqyer për të plotësuar nevojat e kujdesit tuaj për rroba dhe ujë.

Një nga veçoritë kryesore të këtij produkti është sistemi i hekurimit i ndërtuar në mënyrë të vertikalë dhe horizontale. Ky sistem i avancuar siguron një rezultat të shkëlqyer hekurimi në të dy drejtime, duke lejuar ju të arrini më lehtë rroba të pastra dhe të rralla.

Për të garantuar që rrobat tuaja nuk do të preken nga ngjitja, hekuri është pajisur me pllakë qeramike që nuk ngjit. Ky material tërheq çdo qëlloj lëkure dhe jep një përvojë të shkëlqyer hekurimi.

Një fuqi maksimale prej 3000W e bën këtë hekur të jetë shumë efikas dhe të gatshëm për përdorim të menjëhershëm. Depoziti i ujit me kapacitet 1.5L ju lejon të hekuroheni për një kohë të gjatë pa nevojë për rimbushje të shpeshtë.

Një veçori e veçantë e këtij produkti është butoni automatik që fiket nëse harroni ta ndizni hekurin. Ky aspekt i siguron që të jeni të sigurtë në përdorimin e tij.

Me një presion prej 7 bar, ky hekur me kaldaje Haeger është i fuqishëm dhe efikas për çdo lloj rrobash. Për më shumë informacion dhe për të blerë këtë produkt të mrekullueshëm, vizitoni TopSeller online.ose faqen e kategorisë së hekurave. Ky produkt do të sigurojë që rrobat tuaja të duken të përkryera dhe të pastërt në çdo kohë!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hekur me kaldaje Haeger”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x