My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Hekur vertikal Dsp KD6019

10,000 L

Te dhena per produktin:

Depozite 2.1L
Koha e Ngrohjes 35-45 Sekonda
Fuqia e Avullit : 40g/min
I pershtatshem per cdo lloj materiali
Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category

Description

Hekur vertikal Dsp KD6019 është një pajisje e fuqishme dhe efikase për ngrohjen dhe rregullimin e veshjeve të tua. Ky produkt i shkëlqyeshëm është i pajisur me një depozitë të madhe prej 2.1 litra, duke i bërë të mundur që të reshqasin veshjet tuaja me një lehtësi të jashtëzakonshme.

Një nga avantazhet kryesore të Hekurit vertikal Dsp KD6019 është koha e shpejtë e ngrohjes, e cila është e pazëvendësueshme për përdoruesit e kujdesshëm të veshjeve. Me një kohë ngrohjeje të vetëm 35-45 sekondash, kjo pajisje transformon eksperiencën tuaj të rregullimit të veshjeve. Ju lejon të filloni shpejt detyrat tuaja të përditshme, duke iu ofruar më shumë kohë për të përfunduar punë të tjera apo thjesht për të relaksuar.

Një tjetër karakteristikë e rëndësishme është fuqia e avullit prej 40 gramë në minutë. Kjo fuqi e avullit është e mjaftueshme për të hequr rregulluar veshjet me ngjitëse, duke i bërë ato të dukën të freskëta dhe të pastër. Përveç kësaj, Hekuri vertikal Dsp KD6019 është i pershtatshëm për çdo lloj materiali, përfshirë rrobën e ëmbël dhe të veshurit e zakonshëm.

Kjo pajisje është një mjet i shkëlqyeshëm për të mbajtur garderobën tuaj në gjendje të shkëlqyeshme dhe të dukur të freskët gjatë gjithë kohës. Për më shumë informacion dhe për të blerë Hekurin vertikal Dsp KD6019, vizitoni TopSeller online.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hekur vertikal Dsp KD6019”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x