My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Mikser Dsp KM2078

2,700 L

Te dhena per produktin:

Fuqi 400W
Nivele te ndryshme shpejtesie
Per te rrahur vezet ose perzier  brume
2 rrahese vezesh
2 perzierese brumi
Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category

Description

Mikser Dsp KM2078 është një pajisje e jashtëzakonshme e cila do të ndihmojë në përgatitjen e ushqimit në kuzhinën tuaj. Me një fuqi të mahnitshme prej 400W, ky mikser është një ndihmës i fuqishëm për të përgatitur brumin më të lehtë ose për të rrahur vezet në një mënyrë të shpejtë dhe efikase.

Një nga avantazhet kryesore të Mikserit Dsp KM2078 është mundësia për të përshtatur nivelin e shpejtësisë sipas preferencave tuaja. Ky mikser ofron nivele të ndryshme të shpejtësisë, duke ju dhënë kontroll të plotë në procesin e përgatitjes së ushqimit. Përdorni nivelin e ulët për të rrahur vezet me ngadalë dhe pastaj rriteni shpejtësinë për të përgatitur brumin ose perzierjen e brumit në një kohë rekord.

Ky mikser vjen me 2 rrahësa vezesh dhe 2 perzierësa brumi, duke e bërë të përshtatshëm për një gamë të gjerë të përgatitjes së ushqimit. Përzierja e brumit dhe rrahja e vezëve nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Përzierësat dhe rrahësat janë të dizajnuar me kujdes për të siguruar që ushqimi tuaj të jetë i përsosur në çdo kohë.

Për më shumë informacione dhe për të porositur Mikserin Dsp KM2078, vizitoni faqen tonë zyrtare të internetit TopSeller online.. Në faqen tonë, gjithashtu mund të gjeni më shumë produkte të kategorisë së mikserëve dhe pajisjeve të tjera kuzhinë. Mikseri Dsp KM2078 është zgjedhja e duhur për të bërë përgatitjen e ushqimit më të lehtë dhe më të shpejtë në kuzhinën tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mikser Dsp KM2078”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x