My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L
Sale!

Kondicioner Haier Flexis Matt 12000BTU

92,000 L

Te dhena per produktin:

Kujdes : montimi eshte perfshire ne cmim

Pajisje kondicionimi set murale , 12000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi.
Kodi: AS35S2SF1FA-MB3 / 1U35S2SM1FA.
Kapaciteti ne ftohje: 3.5 kW.
Kapaciteti ne ngrohje: 4.2 kW.
Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A+++/A++.
Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 0.88 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje:1.1 kW.
Qarkullimi i ajrit: 650 m³/h.
Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 39/33/26/17 dB(A).
Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 48 dB(A).

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , , ,

Description

Kondicioner Haier Flexis Matt 12000BTU është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të rregulluar temperaturën e mjedisit tuaj, ofruar në një set mural të avancuar. Ky kondicioner kombinon teknologjinë e fundit me efikasitetin energjetik dhe përdorshmërinë e lehtë në një pajisje të vetme. Montimi i këtij kondicioneri është përfshirë në çmimin e tij, duke e bërë atë një zgjedhje ekonomike dhe të përshtatshme për ambientet tuaja.

Ky kondicioner ofron një kapacitet të fuqishëm të ftohjes me 3.5 kW dhe një kapacitet të ngrohjes me 4.2 kW. Me klaset e energjisë A+++ për ftohjen dhe A++ për ngrohjen, ai është i përshtatshëm për përdorim të gjatë të vitit, duke ju ndihmuar të kurseni energjinë dhe të uleni kostot e faturës së energjisë.

Përdorimi i gazit R32 është më i miqësueshëm ndaj mjedisit, duke kontribuar në zvogëlimin e ndikimit negativ të kondicionerit në atmosferën tonë. Një tjetër avantazh i këtij produkti është komandimi Wi-Fi, që ju mundëson të kontrolloni temperaturën dhe funksionet e tjera përmes smartphone-it tuaj. Kjo është një karakteristikë e përshtatshme për të siguruar që ambienti të jetë i përshtatshëm për momentet kur arrini në shtëpi.

Pajisja ka një qarkullim të ajrit prej 650 m³/h, duke siguruar një ndryshim të shpejtë të temperaturës në ambientin tuaj. Niveli i zhurmës është i ulët, me 39/33/26/17 dB(A) për pajisjen e brendshme dhe 48 dB(A) për atë të jashtme, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për ambiente të qeta dhe të rehatshme.

Për më shumë informacione dhe për të blerë Kondicionerin Haier Flexis Matt 12000BTU, vizitoni faqen e tij në TopSeller online ose faqen e kategorisë së kondicionerëve. Ky kondicioner do të sigurojë që ju të keni një ambient të rehatshëm dhe të këndshëm në çdo stinë të vitit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kondicioner Haier Flexis Matt 12000BTU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x