My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L
Sale!

Kondicioner Haier Flexis Matt 12000BTU

90,000 L

Te dhena per produktin:

Kujdes : montimi  eshte perfshire ne cmim

Pajisje kondicionimi set murale , 12000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi.
Kodi: AS35S2SF1FA-MB3 / 1U35S2SM1FA.
Kapaciteti ne ftohje: 3.5 kW.
Kapaciteti ne ngrohje: 4.2 kW.
Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A+++/A++.
Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 0.88 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje:1.1 kW.
Qarkullimi i ajrit: 650 m³/h.
Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 39/33/26/17 dB(A).
Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 48 dB(A).

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , , ,

Description

Kondicioner Haier Flexis Matt 12000BTU është një pajisje e avancuar për kondicionim të ajrit që siguron klimatizim të përsosur për hapësirën tuaj. Ky kondicioner murale është i pajisur me teknologjinë më të fundit dhe ofron një përvojë të përsosur të kondicionimit të ajrit në çdo stinë.

Me një kapacitet të fuqishëm në ftohje prej 3.5 kW dhe në ngrohje prej 4.2 kW, Kondicioneri Haier Flexis Matt 12000BTU është i përshtatshëm për hapësirat e mesme deri te të mëdha. Ai është i dizajnuar me teknologjinë e gazit R32, e cila është më e efikshme dhe më e miqësueshme me mjedisin, duke siguruar një shpërndarje të efektshme të temperaturës.

Klasifikimi i energjisë në ftohje është A+++, ndërsa në ngrohje është A++. Kjo tregon se ky kondicioner është shumë efikas në konsumimin e energjisë, duke ju ndihmuar të ulni kostot e energjisë elektrike dhe të kujdeseni për mjedisin.

Një nga avantazhet kryesore të Kondicionerit Haier Flexis Matt 12000BTU është komandimi i Wi-Fi. Përmes aplikacionit të dedikuar, ju mund të kontrolloni temperaturën dhe funksionet e tjera të kondicionerit nga telefoni juaj inteligjent, pavarësisht ku ndodheni. Ky aspekt i ndërveprimit të internetit të gjërave ju ofron komoditet të plotë dhe fleksibilitet.

Një tjetër detaj i rëndësishëm është qarkullimi i ajrit prej 650 m³/h, që siguron një shpërndarje të shpejtë dhe efikase të temperaturës në ambientin tuaj. Po ashtu, niveli i zhurmës është i ulët, me 39 dB(A) për pajisjen e brendshme dhe 48 dB(A) për atë të jashtme, garantuar kështu qetësi dhe komfort gjatë përdorimit.

Kondicioner Haier Flexis Matt 12000BTU është zgjedhja e përsosur për të krijuar një ambient të këndshëm dhe të freskët në shtëpinë tuaj. Për më shumë informacion dhe për të blerë këtë produkt, vizitoni TopSeller online ose faqen e kategorisë së kondicionerëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kondicioner Haier Flexis Matt 12000BTU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x