My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L
Sale!

Kondicioner Haier Flexis Matt 18000BTU

Original price was: 122,000 L.Current price is: 110,000 L.

Te dhena per produktin:

Kujdes : montimi  eshte perfshire ne cmim

Pajisje kondicionimi set murale , 18000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi.
Kodi: AS50S2SF1FA-MB3 / 1U50S2SJ2F.
Kapaciteti ne ftohje: 5.2 kW.
Kapaciteti ne ngrohje: 6.0 kW.
Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A++/A+.
Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 1.4 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje:1.5 kW.
Qarkullimi i ajrit: 900 m³/h.
Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 45/41/37/28 dB(A).
Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 51 dB(A).

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , , ,

Description

Kondicioner Haier Flexis Matt 18000BTU është një pajisje kondicionimi set murale e avancuar që ofron një përformancë të lartë dhe komoditet në klimatizimin e ambienteve tuaja. Ky kondicioner është i dizajnuar me kujdes dhe montimi është përfshirë në çmimin e tij, duke e bërë një zgjedhje të shkëlqyer për të rregulluar temperaturën e dhomave tuaja.

Përpara se të hyjmë në detaje, ju mund të gjeni më shumë informacion dhe të blini këtë produkt në faqen zyrtare të Haier ose në kategorinë e kondicionerëve të tyre të ambientit.

Kondicioneri Haier Flexis Matt 18000BTU ka një kapacitet të fuqishëm të ftohjes prej 5.2 kW dhe një kapacitet të ngrohjes prej 6.0 kW, duke e bërë të përshtatshëm për të klimatizuar ambientet në të gjitha stinët e vitit. Për më tepër, ai vlerësohet me klasën e energjisë A++ për ftohjen dhe klasën A+ për ngrohjen, duke siguruar një konsum të ulët të energjisë elektrike dhe ndihmuar në ruajtjen e mjedisit.

Ky kondicioner është i pajisur me teknologjinë e fundit të komandimit Wi-Fi, që ju lejon të kontrolloni temperaturën dhe funksionet e tij përmes aplikacionit të smartfonit tuaj.

Me qarkullimin e ajrit të tij prej 900 m³/h, kondicioneri Haier Flexis Matt siguron një shpërndarje të përsosur të ajrit në të gjithë dhomën, duke garantuar një ambient të komodshëm. Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme është ndër 45-28 dB(A), ndërsa pajisja e jashtme ka një nivel zhurme prej 51 dB(A), e cila është e përshtatshme për të ruajtur qetësinë në ambientin tuaj.

Për të bler një kondicioner Haier Flexis Matt 18000BTU me të gjitha avantazhet e tij, ju mund të vizitoni faqen TopSeller online. ose faqen e kategorisë së kondicionerëve. Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për të siguruar një klimë të përshtatshme dhe komode në ambientet tuaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kondicioner Haier Flexis Matt 18000BTU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x