My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L
Sale!

Kondicioner Haier Flexis Matt 18000BTU

Original price was: 120,000 L.Current price is: 113,000 L.

Te dhena per produktin:

Kujdes : montimi  eshte perfshire ne cmim

Pajisje kondicionimi set murale , 18000 btu/h me gaz R32 dhe komandim Wi-Fi.
Kodi: AS50S2SF1FA-MB3 / 1U50S2SJ2F.
Kapaciteti ne ftohje: 5.2 kW.
Kapaciteti ne ngrohje: 6.0 kW.
Klasi i energjise ftohje/ngrohje: A++/A+.
Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 1.4 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje:1.5 kW.
Qarkullimi i ajrit: 900 m³/h.
Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 45/41/37/28 dB(A).
Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 51 dB(A).

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , , ,

Description

Kondicioner Haier Flexis Matt 18000BTU është një pajisje kondicionimi set murale e përshtatshme për të siguruar një ambient të përshtatshëm të temperaturës në ambiente të ndryshme, duke përfshirë shtëpitë, zyrat dhe ambiente të tjera të brendshme. Ky produkt ofron një kombinim të shkëlqyer të performancës, efikasitetit energjitik dhe teknologjisë së fundit të kondicionimit të ajrit.

Me kapacitetin e tij të ftohjes prej 5.2 kW dhe kapacitetin e ngrohjes prej 6.0 kW, ky kondicioner është i aftë të sigurojë komfort termik në të gjitha stinët e vitit. Për më tepër, ai është i klasifikuar me energjinë A++ në funksion të ftohjes dhe A+ për ngrohjen, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për të zvogëluar konsumin e energjisë dhe për të mbrojtur mjedisin.

Për të lehtësuar përdorimin dhe kontrollin e pajisjes, ky kondicioner është pajisur me komandim Wi-Fi. Kjo do t’ju mundësojë të kontrolloni temperaturën dhe funksionet e kondicionerit nga telefoni juaj inteligjent, duke ju dhënë kontroll të plotë mbi ambientin tuaj termik, madje edhe kur nuk jeni në shtëpi.

Montimi i këtij kondicioneri është i përfshirë në çmimin e produktit, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për klientët që kërkojnë një zgjidhje të gatshme dhe të përshtatshme për të përmirësuar cilësinë e ajrit të brendshëm.

Me një qarkullim të ajrit prej 900 m³ në orë, kondicioneri Haier Flexis Matt 18000BTU siguron një shpërndarje të shpejtë dhe efikase të ajrit të kondicionuar në ambientin tuaj. Niveli i zhurmës është i ulët, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për ambientet e qeta dhe të rehatshme.

Për më shumë informacion dhe për të blerë këtë produkt, ju mund të vizitoni faqen e internetit të TopSeller online ose të shfletoni kategorinë e kondicionerëve të ajrit në faqen e tyre zyrtare. Kondicioneri Haier Flexis Matt 18000BTU është një zgjedhje e shkëlqyer për të siguruar komfortin termik në ambientet tuaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kondicioner Haier Flexis Matt 18000BTU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x