My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L
Sale!

Kondicioner Haier 18000BTU

Original price was: 165,000 L.Current price is: 150,000 L.

Te dhena per produktin:

Kujdes : montimi  eshte perfshire ne cmim

Pajisje kondicionimi set dysheme ,18000 btu/h me gaz R32.
Kodi: AC50S2SG1FA/1U50S2SJ2FA.
Kapaciteti ne ftohje: 5.0 kW.
Kapaciteti ne ngrohje: 5.8 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 1.45 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje: 1.56 kW.
Qarkullimi i ajrit: 880/750/650/500 m³/h.
Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 44/41/38 dB(A).
Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 51 dB(A).
Dimensionet e njesise se brendshme (W/D/H): 1000/230/680 mm.

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , , ,

Description

Kondicioner Haier 18000BTU është një pajisje e avancuar për kondicionim të ajrit e veçanërisht e përshtatshme për vendet e mëdha dhe dyshemete. Ky kondicioner ofron një përformancë të jashtëzakonshme dhe një sërë karakteristikash të përparuara që e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të përmirësuar komfortin tuaj në çdo stinë të vitit.

Me një kapacitet të ftohjes prej 5.0 kW dhe një kapacitet të ngrohjes prej 5.8 kW, ky kondicioner është i aftë të përshtatet me lehtësi me temperaturat e dëshiruara në ambientin tuaj. Përdorimi i gazit R32 është një karakteristikë e rëndësishme për kujdesin ndaj mjedisit, duke bërë këtë produkt një zgjedhje e qëndrueshme dhe efikase në konsum të energjisë.

Një tjetër avantazh i këtij kondicioneri është qarkullimi i ajrit i fuqishëm me shpejtësi të ndryshueshme në mënyrë që të sigurojë një atmosferë të përshtatshme dhe të freskët në hapësirën tuaj. Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme është renditur në 44/41/38 dB(A), ndërsa niveli i zhurmës së pajisjes së jashtme është 51 dB(A), duke bërë këtë kondicioner relativisht të qetë për përdorim të përditshëm.

Me dimensione 1000/230/680 mm për njesinë e brendshme, ky kondicioner është i dizajnuar për të përshtatur lehtësisht në hapësirën tuaj. Montimi është përfshirë në çmim, duke e bërë këtë produkt edhe më të atraktiv për blerësit.

Për më shumë informacion dhe për të blerë Kondicionerin Haier 18000BTU, vizitoni TopSeller online ose kategorinë relevante në faqen e tyre të produkteve. Ky kondicioner është zgjedhja e duhur për të siguruar një ambient të këndshëm dhe të freskët në shtëpinë tuaj në çdo kohë të vitit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kondicioner Haier 18000BTU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x