My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L
Sale!

Kondicioner Haier 24000 BTU

Original price was: 192,000 L.Current price is: 175,000 L.

Te dhena per produktin:

 

Pajisje kondicionimi set dysheme ,24000 btu/h me gaz R32.
Kodi: AC71S2SG1FA/1U71S2SR2FA.
Kapaciteti ne ftohje: 7.1 kW.
Kapaciteti ne ngrohje: 7.5 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 2.2 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje: 2.02 kW.
Qarkullimi i ajrit: 1250/1128/930/840 m³/h.
Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 43/40/38/35 dB(A).
Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 54 dB(A).
Dimensionet e njesise se brendshme (W/D/H): 1325/230/680 mm.

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , , ,

Description

Kondicioner Haier 24000 BTU është një pajisje kondicionimi set dysheme e shquar për performancën dhe efikasitetin e saj në përdorim. Me kapacitetin impresiv në ftohje prej 7.1 kW dhe në ngrohje prej 7.5 kW, kjo pajisje është e përshtatshme për të ofruar një ambient të përshtatshëm gjatë të gjitha stinëve të vitit.

Ky kondicioner vjen me teknologjinë e fundit të gazit R32, e cila është më e mira për mjedisin dhe efikasitetin e energjisë. Energjia elektrike në hyrje në ftohje është vetëm 2.2 kW, ndërsa në ngrohje është 2.02 kW, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të ulur kostot e energjisë elektrike.

Kondicioneri Haier ka një qarkullim të fuqishëm të ajrit me një shpejtësi të ndryshueshme prej 1250/1128/930/840 m³/h, që siguron një ambient të shpejtë dhe të këndshëm. Niveli i zhurmës së pajisjes së brendshme është i ulët, duke filluar nga 35 dB(A), që do të thotë që nuk do të shqetësojë ambientin tuaj të brendshëm. Për sa i përket zhurmës së pajisjes së jashtme, ajo është 54 dB(A), e cila është ende në një nivel të pranueshëm.

Për dimensionet, njesia e brendshme ka një lartësi prej 680 mm, një gjeresi prej 230 mm dhe një gjatësi prej 1325 mm, duke e bërë atë të përshtatshme për vendosjen në shumë ambiente të ndryshme.

Më shumë informacion dhe detaje teknike rreth Kondicionerit Haier 24000 BTU mund të gjeni në faqen zyrtare të TopSeller online ose në kategorinë e kondicionerëve. Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për të siguruar një ambient të përshtatshëm dhe komfortabel në shtëpinë tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kondicioner Haier 24000 BTU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x