My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L
Sale!

Kondicioner Haier Console 12000BTU

Original price was: 128,000 L.Current price is: 118,100 L.

Te dhena per produktin:

Kujdes : montimi eshte perfshire ne cmim

Pajisje kondicionimi set dysheme ,12000 btu/h me gaz R32.
Kodi: AF35S2SD1FA/1U35S2SM1FA.
Kapaciteti ne ftohje: 3.4 kW.
Kapaciteti ne ngrohje: 3.5 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 0.92 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje: 1.05 kW.
Qarkullimi i ajrit: 500/450/400/350/300 m³/h.
Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 42/34/26/21 dB(A).
Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 48 dB(A).
Dimensionet e njesise se brendshme (W/D/H): 700/210/600 mm.

Buy Now
Compare

Description

Kondicioner Haier Console 12000BTU është një pajisje e shkëlqyeshme për të siguruar një ambient të komfortueshëm në shtëpinë tuaj. Ky kondicioner i fuqishëm është i pajisur me teknologjinë më të fundit dhe vjen me montim të përfshirë në çmimin e tij, duke e bërë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të kujdesur për temperaturën e ambientit tuaj.

Me kapacitetin e tij të fuqishëm 12000 btu/h dhe gazin e sigurt R32, ky kondicioner mund të ofrojë një performancë të shkëlqyer të ftohjes dhe ngrohjes. Në ftohje, ai ofron një kapacitet prej 3.4 kW, ndërsa në ngrohje ofron 3.5 kW. Energjia elektrike në hyrje është e eficientë, duke konsumuar vetëm 0.92 kW në ftohje dhe 1.05 kW në ngrohje.

Përveç performancës së tij të shkëlqyer, kondicioneri Haier Console ofron gjithashtu një qarkullim të ajrit efikas me disa shpejtësi të ndryshueshme, duke mundësuar përshtatjen e tij sipas nevojave të juaja. Niveli i zhurmës është i ulët, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për ambiente të ndryshme. Pajisja e brendshme ka një nivel zhurme prej 42/34/26/21 dB(A), ndërsa pajisja e jashtme ka një nivel zhurme prej 48 dB(A).

Për sa i përket dimensioneve, njesia e brendshme është e kompaktë me dimensione 700/210/600 mm, duke e bërë të përshtatshme për montimin në çdo hapësirë të brendshme.

Këtë kondicioner Haier mund ta gjeni në faqen e internetit të Haier, në kategorinë e kondicionerëve. Përfitoni nga kjo ofertë e shkëlqyer dhe sigurojeni komfortin tuaj ambiental me një kondicioner të fuqishëm dhe cilësor nga Haier. Për më shumë informacion dhe për të bërë porosinë tuaj, vizitoni faqen zyrtare TopSeller online.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kondicioner Haier Console 12000BTU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x