My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L
Sale!

Kondicioner Haier Console 15000BTU

Original price was: 152,000 L.Current price is: 141,200 L.

Te dhena per produktin:

Kujdes : montimi eshte perfshire ne cmim

Pajisje kondicionimi set dysheme ,15000 btu/h me gaz R32.
Kodi: AF42S2SD1FA/1U42S2SM1FA.
Kapaciteti ne ftohje: 4.2 kW.
Kapaciteti ne ngrohje: 4.7 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 1.3 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje: 1.5 kW.
Qarkullimi i ajrit: 580/530/480/430/380 m³/h.
Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 46/37/33/28 dB(A).
Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 50 dB(A).
Dimensionet e njesise se brendshme (W/D/H): 700/210/600 mm.

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , ,

Description

Kondicioner Haier Console 15000BTU është një pajisje e fuqishme dhe efikase e përdorur për kondicionimin e ajrit në ambiente të ndryshëm. Ky produkt ofron një gamë të gjerë të karakteristikave të përparuara që e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyer për të siguruar një ambient të përshtatshëm temperaturor në shtëpinë tuaj ose në zyrën tuaj.

Për fillim, kondicioneri është i dizajnuar për të ofruar një kapacitet të lartë të kondicionimit me 15000 BTU/h, duke përdorur gazin ekologjik R32, i cili është më miqësor ndaj mjedisit. Ky kondicioner ka një kapacitet të lartë në ftohje prej 4.2 kW dhe në ngrohje prej 4.7 kW, duke siguruar një performancë të përsosur për të përshtatur temperaturën sipas nevojave tuaja.

Për më tepër, kondicioneri Haier Console 15000BTU është i dizajnuar për të qarkulluar ajrin në mënyrë efikase me një shpejtësi të ndryshueshme prej 580/530/480/430/380 m³/h, duke siguruar një shpërndarje të barabartë të ajrit të kondicionuar në ambient. Niveli i zhurmës është i ulët në të dy pajisjet e brendshme dhe të jashtme, me nivela të zhurmës prej 46/37/33/28 dB(A) për pajisjen e brendshme dhe 50 dB(A) për pajisjen e jashtme, kështu që do të keni një ambient të qetë dhe të rehatshëm.

Dimensionet e njesisë së brendshme janë 700/210/600 mm, duke e bërë atë të përshtatshme për montim në një gamë të gjerë të ambienteve.

Për të mësuar më shumë rreth Kondicionerit Haier Console 15000BTU dhe për të blerë këtë produkt, vizitoni faqen zyrtare të TopSeller online. ose faqen e kategorisë së kondicionerëve. Kjo pajisje është një zgjedhje e shkëlqyer për të siguruar një ambient të komoditetshëm dhe të freskët gjatë gjithë vitit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kondicioner Haier Console 15000BTU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x