My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L
Sale!

Kondicioner Haier Console 9000BTU

Original price was: 125,000 L.Current price is: 115,200 L.

Te dhena per produktin:

Kujdes : montimi  eshte perfshire ne cmim

Pajisje kondicionimi set dysheme ,9000 btu/h me gaz R32.
Kapaciteti ne ftohje: 2.5 kW.
Kapaciteti ne ngrohje: 2.8 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ftohje: 0.65 kW.
Energjia elektrike ne hyrje ne ngrohje: 0.95 kW.
Qarkullimi i ajrit: 450/400/350/300/250 m³/h.
Niveli zhurmes se pajisjes se brendshme: 40/32/25/20 dB(A).
Niveli zhurmes se pajisjes se jashtme: 47 dB(A).
Dimensionet e njesise se brendshme (W/D/H): 700/210/600 mm.

Buy Now
Compare
Sold By : TopSeller.al Category Tags , , ,

Description

Kondicioner Haier Console 9000BTUështë një pajisje e fuqishme dhe e efektshme për kondicionimin e ajrit në shtëpi ose në ambientet tuaja të punës. Ky kondicioner ka një kapacitet të fuqishëm prej 9000 BTU/h dhe është i pajisur me gazin e rinjë R32, i cili është i njohur për efikasitetin dhe ndikimin e ulët të ndotjes së mjedisit.

Nëse është koha e nxehtë dhe dëshironi të ftoni ambientin, ky kondicioner ka një kapacitet të ftohjes prej 2.5 kW, duke bërë që dhoma juaj të jetë freskuese dhe e komoditetshme. Në anën tjetër, në kohët e ftohta, kapaciteti i ngrohjes prej 2.8 kW do të sigurojë që të ndiheni të ngrohtë dhe të rehatshëm.

Për më tepër, ky kondicioner është i dizajnuar me një fokus të veçantë në efikasitetin e energjisë. Për ftohjen, konsumon vetëm 0.65 kW energji elektrike në hyrje, ndërsa për ngrohjen, konsumi është 0.95 kW. Kjo do të ndihmojë në uljen e faturës së energjisë dhe ndikimin e favorshëm në mjedis.

Për të siguruar një qarkullim të mirë të ajrit, ky kondicioner ka dyshemë dhe ofron opsionin për të përshtatur nivelin e qarkullimit të ajrit sipas preferencave tuaja, duke arritur deri në 450 m³/h. Për të shtuar komoditetin, niveli i zhurmës i pajisjes së brendshme është vetëm 20-40 dB(A), ndërsa pajisja e jashtme ka një nivel zhurme prej 47 dB(A).

Me dimensionet e tij të kompaktuara (700/210/600 mm), këtë kondicioner është e lehtë për t’u vendosur në një vend të përshtatshëm. Montimi është i përfshirë në çmimin e produktit, duke e bërë blerjen tuaj të më shumë të lirë dhe të thjeshtë.

Për më shumë informacion dhe për të blerë 1 Kondicioner Haier Console 9000BTU, vizitoni faqen këtu: TopSeller online. për të mësuar më shumë rreth këtij produkti dhe avantazheve të tij për ju.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kondicioner Haier Console 9000BTU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x