My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L

Kalorifer Nikura

10,000 L

Te dhena per produktin:

Fuqia 2500W + 500W
3 nivele gradimi
Me ventilim
Me rrota qe levizet lirisht ne ambjent
Me termostat , mbrojtje nga mbinxehja
Permasat 55 x 15 x 63 cm

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category Tags , , , ,

Out of stock

Description

Kalorifer Nikura është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ngrohjen e ambienteve tuaja gjatë sezonit të ftohtë. Ky produkt ofron një fuqi të jashtëzakonshme prej 2500W, me një opsion shtesë prej 500W për të siguruar ngrohtësi të menjëhershme dhe efikasitet të lartë.

Një nga karakteristikat e vlefshme të këtij kaloriferi është mundësia e tij për të ndryshuar nivelin e ngrohjes. Përdoruesit kanë mundësinë të zgjedhin mes tre niveleve të gradimit, në mënyrë që të përshtaten ngrohjen sipas preferencave të tyre dhe temperaturës së ambjentit. Ky veçim i lejon ju të kontrolloni efikasitetin e kaloriferit Nikura dhe të zvogëloni konsumin e energjisë kur është e nevojshme.

Një avantazh i madh i këtij produkti është prania e një ventilatori të integruar, i cili mund të përdoret për të shpërndarë ngrohjen më shpejt në ambientet tuaja. Kjo veçori siguron një ngrohje më të shpejtë dhe më të shpërndarë në të gjithë dhomën.

Kaloriferi Nikura vjen me një termostat të integruar dhe mbrojtje nga mbinxehja, duke garantuar sigurinë dhe kontrollin e ngrohjes. Përdorimi i termostatit ju lejon të rregulloni temperaturën e dëshiruar, ndërsa sistemi i mbrojtjes nga mbinxehja ndalon kaloriferin nëse temperatura e ngrirjes është e lartë.

Ky kalorifer është i dizajnuar me kujdes për të siguruar që të jetë i lehtë për t’u përdorur. Ai ka rrota të integruara që lehtësojnë lëvizjen nëpër ambientet tuaja. Me dimensione të vogla prej 55 x 15 x 63 cm, ky kalorifer është i kompaktë dhe i përshtatshëm për shumë ambiente, përfshirë dhomat e gjumit, ambientet e punës, dhe më shumë.

Kaloriferi Nikura është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të siguruar ngrohjen dhe komfortin në shtëpinë tuaj gjatë stinës së ftohtë. Për më shumë informacion dhe për të blerë këtë produkt, vizitoni home page-n tonë të internetit në TopSeller online. ose shfletoni në kategorinë e ngrohjes .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalorifer Nikura”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x