My Cart -

L
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: L
Sale!

Ngrohese Hausberg HB-8101

Original price was: 2,000 L.Current price is: 1,700 L.

Te dhena per produktin:

Fuqi 1500 W
Butona gradimi
Fikje automatike ne rast rrezimi

Out of stock

Sold By : TopSeller.al Category

Out of stock

Description

Ngrohese Hausberg HB-8101 është një pajisje e fuqishme dhe e përshtatshme për ngrohjen e ambienteve të ndryshme në shtëpinë tuaj. Ky produkt është projektuar me kujdes për të ofruar një eksperiencë të ngrohjes efikase dhe komode, duke kombinuar një fuqi të jashtëzakonshme prej 1500 W me funksionet e tij të butonave të gradimit dhe fikjes automatike në rast të ndërprerjes së energjisë.

Me një fuqi të jashtëzakonshme prej 1500 W, Ngrohësa Hausberg HB-8101 është në gjendje të sigurojë ngrohje të shpejtë dhe efikase për ambientet e ndryshme në shtëpinë tuaj. Ky produkt vjen me butona gradimi, që ju lejojnë të përshtatni intensitetin e ngrohjes sipas preferencave tuaja. Ky gradim i ndryshueshëm është i veçantë për të siguruar një ambient të përshtatshëm dhe të rehatshëm në çdo moment.

Një nga karakteristikat e veçanta të Ngrohësë Hausberg HB-8101 është funksioni i fikjes automatike në rast të ndërprerjes së energjisë. Kjo do të thotë se nëse ka një rrezik të ndërprerjes së furnizimit të energjisë, ngrohësa do të fiket automatikisht për të shmangur rreziqet e ndezjes së ngrohësve pa mbikëqyrje. Kjo karakteristikë bën që produkti të jetë i sigurtë dhe i përshtatshëm për përdorim edhe gjatë periudhave të paqëndrueshme të furnizimit të energjisë.

Për më shumë informacion rreth produktit, ju mund të vizitoni faqen zyrtare të TopSeller online. në internet ose të shihni faqen e kategorisë për më shumë detaje. Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për të siguruar ngrohje të rehatshme dhe efikase për ambientet tuaja të shtëpisë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngrohese Hausberg HB-8101”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme Settings

x